Geen producten (0)

Gastenboek

Het is altijd leuk om te weten wat jullie vinden van Wasbaar Wonderland. Daarom kan je hier je berichtje achterlaten.

8 Reacties

Elsemiek
16 april 2015
1
Bedankt voor de goede uitleg, service en snelle levering.
saghir
05 juni 2015
2
Meer dan tevreden over de service!!
Esther Veurink
01 oktober 2015
3
Gisterenmiddag besteld, vandaag al in huis Bedankt voor de snelle levering!☺
Kristien
21 januari 2016
4
Ik wou je even laten weten dat ik je ontzettend dankbaar ben voor de video's op de site! Ik zag werkelijk door de bomen het bos niet meer en dankzij jouw video's en heldere uitleg weet ik nu duidelijk welk type ik ga gebruiken en hoe ik ze moet wassen.
admin
21 januari 2016
1.4
Hallo Kristien, Wat leuk om te horen! Dat is waarom we het doen :-). Dank je wel voor je feedback! Groeten, Marlous
L.v.d.Akker
17 september 2017
5
Bedankt voor het fijne consult. Erg prettig om alles even in het echt gezien en gevoeld te hebben. Mijn bestelling zal snel je kant op komen.
Jacoliene
29 december 2017
6
Al eerder besteld bij deze webshop. Prachtige spullen en persoonlijke service. Ben super blij met de ella's house spullen die ik heb gekocht. Mijn zoon van 18 kg was echt toe aan een maatje grotere nachtluiers. Overdag is hij al zindelijk. En deze passen heel erg goed. Ook nog zeker een hoop ruimte om verder in te groeien. Het is niet eenvoudig om luiers te vinden die goed zitten bij een bijna kleuter. Heel erg blij mee!
Lenneke
05 februari 2018
7
Wat een fijne en duidelijke website Marlous! Ik ben me eerst maar eens gaan oriënteren op wasbare luiers maar raakte al snel de weg een beetje kwijt door alle verschillende opties en alle verschillende ervaringen die je leest. Dus toen ik uw site vond werd ik erg enthousiast! Fijne en duidelijke uitleg, handige filmpjes erbij! Inmiddels is de bestelling voor een huurpakket geplaatst. Zo kunnen we voor een klein bedrag ervaren hoe we het überhaupt vinden om wasbare luiers te hebben en daarnaast kunnen we ook ervaren welk type luier voor ons kindje het beste is! Bedankt! We zien uit naar het pakket!

Reageer

Annuleren