Geen producten (0)

We zijn aangekomen bij de ervaringen van Laura! Hieronder lees je hoe Laura wasbare luiers ervaart en wat haar routine en tips zijn.

 

1) Wanneer kwam je voor het eerst in aanraking met wasbare luiers en wat dacht je toen?
Voor ik zwanger was wist ik al dat ik dit wou, volgens mij heb ik het ooit op de 9 maanden beurs gezien. Ik dacht gelijk ‘Dat wil ik!

2) Hoe ging het bij je thuis toen je eenmaal had besloten dat je wasbaar wilde proberen? Ging je partner er makkelijk in mee?
Ja die vond alles prima, hij is er wel minder handig in dan ik. Maar hij doet het ook niet zo vaak.

3) Wat is het vreemdste/leukste/grappigste commentaar dat je iemand hebt horen geven op je luiers?
‘Dus jij zit elke dag in je zoon zn poep’ ‘Vind je dat nou niet vies dat je ze aan moet raken?’ ‘Dan was je je helemaal suf zeker?’

 

4) Ken je veel mensen in je omgeving die ook wasbaar gebruiken? Hoe vind je dat?
Nee helemaal niemand, dat vind ik best jammer.

 

5) Hoe gaat het bij jullie thuis in de praktijk met wasbare luiers? Hoe vaak was je? Waar bewaar je ze? Hoe verschoon je ze? Dat soort dingen.
Ik was elke 2.5 a 3 dagen. Ik bewaar ze de eerste dag in de emmer, als die vol is in een waszak en dan vul ik de emmer opnieuw. Dan gaan ze de was in. De billendoekjes zitten in een cheeky wipes doos.
Ik verschoon op het aankleedkussen in zn kamer.
Ik gebruik alleen water voor zn billen om schoon te maken.

 

6) Hoeveel luiers, overbroekjes en accessoires heb je inmiddels in huis?
3 mother ease nacht luiers, 25 anavy luiers, 8 blueberry aoi’s, 4 mother ease overbroekjes, 5 blueberry overbroekjes, 100 billendoekjes, vieze luierdoos, inlegvellen wegwerp, 40 boosters, wetbag, wetbag voor de billendoekjes en een luieremmer.

 

7) Hoe gaat dat bij de opvang? Wasbaar of wegwerp?
Onze zoon blijft bij mij elke dag, een enkele keer naar opa of oma en daar gebruiken we wasbaar. Er is werkelijk 1 wegwerp luier in dit huis, in de luiertas in het geval van uiterste nood. Ik wissel deze per maat, nog nooit gebruikt. (alleen de kraamweek wegwerp gebruikt)

 

8) Ben je heel open over het feit dat je wasbare luiers gebruikt of vertel je er meestal niet over? En waarom?
Ja hoor, ik schaam mij er niet voor, ben er juist trots op.

 

9) Wat had jij absoluut anders gedaan als je nu weer overnieuw zou gaan beginnen?
Gelijk alles tweedelig of blueberry. Ik had tots bots en een deel blumchen, tots bots was waardeloos.

 

10) Wat is DE gouden tip die je zou willen meegeven aan iedereen die net begint?
Neem tweedelig, echt! En oh, bespaar niet op mooie luiers <3

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring. De vind je op http://www.wasbaarwonderland.nl/privacy.html