Geen producten (0)

Jeej, we bestaan 2 jaar!!

Jeej, we bestaan 2 jaar!!

 

Wasbaar Wonderland werd op 30 maart 2015 geopend, per toeval op de dag dat wij onze 3-jarige trouwdag vierden. Aangezien het vandaag halverwege maart 2017 is, betekent dat dat wij inmiddels al bijna 2 jaar bestaan! In deze blog blikken we terug op deze periode. Lees je lekker mee?


Net even anders 

Precies 2 jaar geleden was ik erg druk bezig met het opzetten van alles wat komt kijken bij een te starten webshop. Een platform vinden, alle betaalkoppelingen regelen, de teksten, logo's en foto's voor de webshop klaarmaken en natuurlijk de producten regelen. Jemig, wat bleek er veel te zijn dat nog uitgedacht moest worden! Het plan voor Wasbaar Wonderland lag al een tijdje klaar en die kreeg langzaam maar zeker beter vorm. Maar ondanks dat het plan klaar lag, is er in die 2 jaar nog erg veel veranderd. Door gewoon te doen, leer je toch het meeste en gaandeweg is er hier en daar wat aangepast, bijvoorbeeld onze flyer. Hier zie je de flyer waarmee we begonnen, die heeft gelukkig een flinke update gehad. 

De basis voor ons was om wasbare luiers te gaan verkopen van merken die nieuw op de Nederlandse markt zijn en die goed geprijsd zijn. Ik vond en vind het de uitdaging om nieuwe merken groot te maken in Nederland en nog steeds vind je in onze webshop niet de ‘standaard’ merken. En ik wilde geen luiers verkopen tegen prijzen waarvoor ik ze zelf ook niet zou aanschaffen. Door deze visie begon Wasbaar Wonderland met een duidelijke basis, maar het is natuurlijk altijd afwachten of die basis aanslaat.

 

Olievlek

En dat deed het! We zijn begonnen met 3 merken: Bambooty, PandaBaby en Happy Flute. Die laatste viel al snel af, omdat de communicatie met de leverancier erg te wensen over liet en nadat er steeds schimmiger werd gedaan over bepaalde vragen die ik had, heb ik Happy Flute al vrij snel uit het assortiment gehaald. Bambooty daarentegen liep goed en ook Blümchen en Ella’s House waren inmiddels geïntroduceerd. Vooral de Blümchen luiers namen een flinke sprong en hebben ervoor gezorgd dat we erg snel nog meer konden groeien. Daarna volgden merken als Anavy, Bambi Roxy en Hu-Da, die ook al snel een flinke sprong namen. Het bleef leuk om te zien hoe de bekendheid van een nieuw merk zich als een olievlek verspreidde.

Hetzelfde gold voor Wasbaar Wonderland zelf. Waar ik de eerste 2 maanden de namen van klanten nog kon koppelen aan Facebook-groepen of mijn directe omgeving, begon het al snel een vlucht te nemen. De eerste keer dat er een bestelling binnenkwam van een naam die mij niet bekend voorkwam, was dat voor mijn gevoel toch wel een mijlpaaltje. Het werd echt een olievlek en ik ben ontzettend dankbaar voor al die lieve klanten die onze naam verspreiden onder vrienden, familie of op welke manier dan ook!


Van ik-doe-maar-wat naar een planning

Ons hoofdplatform voor marketing was (en is nog steeds) Facebook. Ook daarin is de afgelopen 2 jaar het één en ander veranderd. Ik begon met een Facebook pagina en hoopte dat die vanzelf wel ging groeien. Af en toe postte ik wat, gooide eens een win-actie online en zo hier en daar een gesponsorde campagne. Dat werkte wel een beetje, maar was erg tijdrovend omdat er geen structuur in zat en leverde te weinig op. Daarnaast waren alle posts anders en hadden we geen gestructureerd plan over de inhoud. Na heel veel trial-and-error kwam een punt waarop ik dacht ‘en nu ga ik het anders aanpakken!’. En dat gaf erg veel rust. Met een vaste kalender, vaste templates en doordachte onderwerpen is het veel makkelijker om een Facebookpagina bij te houden en wat structuur te krijgen.

Daarnaast staan we veel op beurzen en ook dat heeft een flinke ontwikkeling meegemaakt. Van een standaard opstelling (ook wel ‘de koninginnedag-opstelling’ genoemd door mijn man) werd ons standmateriaal steeds verder uitgebouwd. Gelukkig is Hendri, mijn man, technisch ingesteld dus hij kon alles zelf bouwen.
Ook ons promotiemateriaal kreeg door Hendri vastere vormen. Hij is de vormgever van al onze marketing uitingen en maakt alle foto’s, flyers, kaartjes en achtergronden die we gebruiken in de shop. Doordat alles zelf gemaakt is, is alles uniek en echt iets van ons samen. Maar de keerzijde hiervan is wel dat het erg veel tijd kost en die tijd werd steeds schaarser.

 

Tot middernacht

Want ik ben dit bedrijf begonnen met een zoontje van net 2 en een dochter van 9 maanden, die allebei ’s middags nog rustig een paar uur sliepen. In die tijd en ’s avonds kon ik Wasbaar Wonderland prima runnen. Ideaal, want ik was heel flexibel. Elke middag werken, pakketjes klaarmaken en dan aan het einde van de middag naar het pakketpunt met de kinderen en direct ook nog even langs de supermarkt waar deze in zit. Het was prima te combineren, hoewel het wel zwaar was omdat ik elke avond ook nog aan het werk was en er nauwelijks momenten van ‘me-time’ waren. Maar toen mijn oudste 3,5 was, besloot hij dat hij niet meer hoefde te slapen tussen de middag. Prima natuurlijk, hij had het nog lang volgehouden, maar toen begon het combineren toch wat lastiger te worden. Lang heb ik geschipperd en het avondwerk werd nachtwerk. Dat was erg zwaar, want voor mijn gevoel was ik altijd aan het werk. Totdat ik het vorig voorjaar niet meer trok. Hendri kwam thuis van zijn werk en het enige wat ik huilend tegen hem zei was ‘ik wil NU een gastouder!’, waarna ik verder ben gegaan met e-mails beantwoorden. Ook hij zag gelukkig die noodzaak echt wel in en dit was vrij snel geregeld. Sindsdien zijn de kinderen 2 dagen per week lekker ergens anders aan het spelen en kan ik, net als een ‘gewone’ werkende moeder, mijn werk doen zonder kinderen op de achtergrond. Daardoor heb ik meer structuur gekregen in het werk en is al het werk dat Wasbaar Wonderland kost weer echt leuk geworden. Ik kan nu eerlijk zeggen dat ik mijn werk geweldig leuk vind en dat ik ook weer wat meer balans heb tussen werk en privé.

 

Dank je wel!

Terugkijkend op de afgelopen 2 jaar wil ik vooral al onze lieve klanten, volgers en anderen die ons een warm hart toedragen ontzettend bedanken! Zonder jullie was Wasbaar Wonderland nooit geworden wat het nu is. Jullie hebben mij een ontzettend leuk bedrijf gegeven, die ervoor zorgt dat ik niet alleen mijn werk geweldig leuk vind, maar ook nog eens heel flexibel ben en mijn kinderen niet hoef te missen. Jullie zijn geweldig!! Op naar alle volgende jaren!

60 Reacties

Annika
10 June 2017 om 21:14
1
Wat leuk om de ontwikkeling van de webshop te lezen! Zo op het eerste gezicht heb je geen idee wat er allemaal achter zit ^^
GabyFJ
08 February 2021 om 15:55
2
Gefeliciteerd met bijna 6 jaar inmiddels!:) Supergaaf initiatief en nu volgensmij ook steeds populairder. Ik ben overigens wel erg benieuwd naar de schimmige reacties over Happyflute, aangezien deze nog steeds veel wordt verkocht & mijn zus deze gebruikt en ik dit overweeg.
Tanya
17 November 2022 om 19:57
3
Gewoon een kort woord om iedereen te vertellen, ik geloofde nooit totdat mijn leven uit elkaar viel toen mijn minnaar van 4 jaar besloot om ermee te stoppen. Ik was zo kapot. Na 9 maanden van emotionele pijn en wegkwijnen, stelde een vriend van mij me voor aan een zekere liefdesbetoveraar, ik werd voorgesteld aan Dr. Osas en God zo vriendelijk dat deze man mijn geliefde terugbracht In minder dan 5 dagen zag ik wonderen, mijn geliefde kwam terug naar mij en mijn leven kreeg terug net als een voltooide puzzel ... ben zo blij .. dank aan de heer OSAS beukelaar voor het redden van mijn leven. Mr OSAS is de beste online love voodoo spell caster die ik ooit heb ontmoet! whatsapp hem op +2348101793937 Bedankt, bedankt bedankt!!!!! E-mail: info.osasremedy@gmail.com #drsebi #relationshipadvice #traumahealing #love #lovequotes #spiritualiteit #lovespells #voodoo #nature #lost #universe #europe #usa???????? #tiktok #youtube #canada #Asia #mentalhealth #emotions
Desiree Auch
20 March 2023 om 12:14
4
Ik was in staat om mijn man te krijgen met de hulp van een spreukdokter genaamd dr. Ajayi toen ik ontdekte dat hij gecharmeerd was van een andere vrouw, ik was erg blij dat ik contact opnam met de spreukgieter omdat hij de reden was dat ik mijn man terug kon winnen en we leven nu in vrede. neem contact op met dr. Ajayi voor al je spreukwerk, hij heeft me geholpen mijn man terug te krijgen. Ik geloof dat hij je zal helpen met wat je dwars zit. E-mail: drajayi1990@gmail.com of whatsapp: +2347084887094.
Roze Lettavia
23 June 2023 om 21:50
5
Ik stond op het punt mijn huwelijk te verliezen toen dr. Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn man had een scheiding aangevraagd na een eindeloos geschil en emotionele mishandelingen die we allebei hadden geleden als gevolg van misverstanden. Hij verliet het huis en weigerde terug te komen. Ik zocht naar een echte oplossing, wetende dat ik niet nog eens berooid wil worden door echtscheidingszaken en het verlies van mijn man van 12 jaar. Ik voldeed aan zijn procedures voor verzoening, wat heel gemakkelijk was. De liefde en verbinding tussen mij en mijn partner werd hersteld en hij kwam terug en vroeg om de scheiding te annuleren. Het is allemaal een feit dat dr. Ilekhojie eerlijk en transparant is in het helpen van mensen en ook jij die dit leest, kan de oplossing vinden die je zoekt in je huwelijk of relatie. neem nu contact met hem op voor hulp. Hier zijn contactpersoon. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com
Filip Dominycas
14 July 2023 om 11:02
6
Ik wil dr. Ilekhojie echt bedanken voor het redden van mijn huwelijk. Mijn vrouw behandelde me echt slecht en ging bijna 3 maanden van huis. Ik vertelde mijn collega hoe mijn vrouw tegenover mij is veranderd en ons huis heeft verlaten. Hij raadde me aan om contact op te nemen met dr. Ilekhojie om me te helpen me te verzoenen met mijn vrouw en ons huwelijk stabiel te maken. Ik heb hier nooit in geloofd, ik moest het proberen. Dr. Ilekhojie voerde een verzoeningsritueel uit en binnen 3 dagen was mijn vrouw weer thuis om vrede te sluiten. Nu zijn we 4 maanden verder en de dingen zijn echt verbeterd tussen ons en we zijn gelukkig samen. Heb hulp nodig zoals ik, praat met Dr. Ilekhojie en krijg gegarandeerde resultaten. Whatsapp +2348147400259 of e-mail (gethelp05@gmail.com
Victoria Enzo
16 September 2023 om 00:14
7
Ik ben gewoon boos dat ik zo vaak ben opgelicht. Bedankt dokter Ilekhojie, ik wenste dat ik u eerder had gevonden, het zou me veel pijn en geld hebben bespaard. Ik heb veel spreuken, witte magie en energiegenezers geprobeerd. Ik heb het geprobeerd en geen van allen werkte. Ze beloofden me de maan en dat ik mijn ex-man terug zou krijgen, omdat de zaken ingewikkeld waren en mijn man is verhuisd. Ik heb genoeg geld uitgegeven om mijn droomreis naar Zuid-Amerika te maken, maar wat heeft het voor zin om een droomreis te maken zonder de liefde van mijn leven. Dr. Ilekhojie heeft mij hoop gegeven en zijn eerlijkheid is een verademing. Nu ben ik weer samen met mijn man en vader van mijn kinderen en alles gaat vlot. Bedankt voor uw hulp Dr. Bel/Whats-app: +2348147400259 of e-mail: (gethelp05@gmail.com
Angie Barella
19 September 2023 om 11:21
8
Mijn ex-man en ik waren er altijd in geslaagd vriendschappelijk te blijven na onze scheiding in februari. Maar ik wilde altijd weer bij hem komen. Het enige dat nodig was, was een pagina bezoeken waar ik opmerkingen van Dr. Ilekhojie zag, omdat het mijn droom was om samen met mijn man een nieuwe pagina te beginnen en gelukkig met hem te leven. Dr. Ilekhojie vroeg om een verzoeningsritueel uit te voeren en ik accepteerde het. Na 48 uur werkte het ritueel voor mij en mijn man belde dat hij spijt had van al zijn verkeerde daden. Mijn man is terug en we treffen voorbereidingen om naar de rechter te stappen en onze scheidingspapieren zo snel mogelijk in te trekken. Dit is niets minder dan een wonder. Bedankt Dr. Ilekhojie voor uw krachtige rituelen. Woorden zijn niet genoeg om je goede werk te waarderen. Vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com en telefoon/WhatsApp +2348147400259
Ivana Mackerel
28 September 2023 om 21:28
9
Mijn man en ik zijn onlangs gescheiden. We zijn nu zes jaar getrouwd en het is op allerlei manieren een gewelddadige relatie geweest. Ik wil zelf uitvinden en mijn eigen problemen oplossen, zodat ik een geweldige moeder en echtgenote kan zijn, maar ik heb het gevoel dat het tijdverspilling is om te proberen mijn huwelijk te herstellen, omdat het kapot is en ik emotioneel uitgeput ben en ik wil het gewoon focus op mijn kinderen. En ik vind het oneerlijk dat ik probeer iets op te lossen waar ik de enige ben die moeite doet. Ik ben zo verward. Dat waren mijn beslissingen geweest totdat ik op een blog een artikel tegenkwam over hoe dr. Ilekhojie veel mensen hielp om gebroken huwelijken/relaties te herstellen. Ik nam snel contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik meteen deed. Binnen 3 dagen kwam mijn man terug en het belangrijkste is dat mijn man compleet veranderd is, hij mishandelt mij niet langer en beledigt mij niet meer. Tegenwoordig is hij een liefdevolle en zorgzame echtgenoot geworden. Ik raad iedereen ten zeerste aan om contact op te nemen met Dr. Ilekhojie via e-mail: {gethelp05@gmail.com} of Whatsapp +2348147400259 voor welke problemen je ook ervaart, of het nu gaat om liefde, bescherming, geld of paranormale krachten
Loana
02 October 2023 om 09:49
10
Mijn man is mij beter gaan behandelen, en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen – en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd zijn geworden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dokter Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen. E-mail: gethelp05@gmail.com of Whatsapp +2348147400259)
Marie Fritz
09 October 2023 om 19:19
11
Ik kan je nog steeds niet krachtig genoeg bedanken dat dr. Ilekhojie tot op de dag van vandaag is. Mijn man is naar een jongere dame vertrokken omdat ik vanwege PCOS niet kon bevallen. Ik was er zo kapot van en probeerde zelfs zelfmoord te plegen. Mijn vriendin vertelde me over dokter Ilekhojie die hielp haar gebroken huwelijk te herstellen. Ik ging ook online en deed meer onderzoek naar hem en hij vertelde me dat al mijn zorgen opgelost zouden zijn en dat mijn man naar huis zou terugkeren. Hij vertelde me het bedrag dat ik nodig had om voor mijn werk te zorgen en in tegenstelling tot de rest stuurde ik hem maar één keer geld. Precies 48 uur later verscheen mijn man, die ik al bijna een jaar niet meer heb gezien, bij mij aan de deur en was in tranen. Ik was geschokt, maar het was precies wat dokter Ilekhojie me vertelde dat er zou gebeuren. Daar bleef het niet bij, ik kan met trots zeggen dat ik 3 maanden zwanger ben dankzij de kruiden die dr. Ilekhojie stuurde om me te helpen zwanger te worden. Ik deel graag mijn verhaal over Dr. Ilekhojie en hier zijn contactpersoon...WhatsApp hem: +2348147400259 E-mail hem gethelp05@gmail.com
Angelina Brooks
16 October 2023 om 10:43
12
Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit eerder iets over zo’n wonder heb gehoord. Niemand zou mij ervan kunnen overtuigen, totdat dr. Ilekhojie een fantastisch werk voor mij deed, waardoor mijn gebroken huwelijk na zes maanden scheiding weer hersteld werd. Ik was werkelijk geschokt toen mijn man neerknielde en om vergeving smeekte zodat ik hem terug kon aanvaarden. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr. Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er heerst vrede in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsbetovering. Neem nu contact met hem op voor alle hulp die u nodig heeft via Whatsapp/call/viber: +2348147400259
Vesna Urma
18 October 2023 om 14:51
13
Ik had in het verleden een moeilijke relatie met mijn man, wat leidde tot een scheiding met mijn eerste echtgenoot. De herinneringen aan mijn man zaten nog steeds in mij en ik besefte hoeveel ik van hem hield en hem heb gemist. Ik huilde die avond bitter, omdat ik dacht dat ik de man had verloren waar ik zoveel liefde voor had. Ik vroeg om advies over wat ik moest doen en een vriend van mij gaf me een contactpersoon van dr. Ilekhojie. Ik heb hem geraadpleegd omdat hij veel mensen heeft geholpen zich te verzoenen. In slechts 4 dagen had ik een spirituele verzoeningsgebed met hem en alles keerde ten goede in mijn leven. Ik woon nu weer gelukkig samen met mijn man. We zijn van plan onze geloften te hernieuwen en opnieuw te trouwen. Ik getuig hier vandaag dat Dr. Ilekhojie de oplossing is voor alle problemen in een verbroken relatie of huwelijk. Neem contact met hem op voor oplossingen voor eventuele problemen. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com
Masha Kirk
19 October 2023 om 14:19
14
Bij mij werd 4 jaar geleden de diagnose fibroid en gecompliceerde endometriose gesteld. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde een e-mailadres van dokter Ilekhojie die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken: ik gebruik deze kruiden nu al drie weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad. Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail gethelp05@gmail.com en Telegram of Whatsapp +2348147400259
Benjamin Claude
23 October 2023 om 19:05
15
Ik ben hier om iedereen te informeren over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Ik en mijn ex-vrouw hebben nu al bijna twee jaar problemen en we hebben alle counseling en gesprekken met onze ouders geprobeerd, maar niets werkte. We maken ruzie over alles en een scheiding dreigde, totdat ik een recensie van Dr. Ilekhojie zag. Ik heb contact met hem opgenomen en hem op de hoogte gesteld van mijn toestand. Hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren dat ervoor zal zorgen dat de verbinding tussen mij en mijn vrouw wordt hersteld. Het is nu een week geleden dat ik zijn hulp heb gekregen en de zaken tussen mij en mijn vrouw beginnen beter te worden. We zijn weer in dezelfde slaapkamer gaan wonen en we hebben allebei onze advocaten geïnformeerd om de scheidingsplannen op te schorten. Ik ben zo blij nu ik weer van mijn vrouw kan genieten. Neem contact op met dr. Ilekhojie als u huwelijksproblemen heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259
Imelda Diamante
26 October 2023 om 23:13
16
Ik ben blij met de manier waarop ik een heel eerlijke man vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik dr. Ilekhojie ontmoette, zocht ik op veel websites naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden om mijn scheiding had gevraagd. Ik was er kapot van, maar dokter Ilekhojie gaf me de hoop en de verzekering dat hij bij mij terug zou worden gebracht. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg of hij naar mij en onze vier kinderen mocht komen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook voor het helpen van zoveel andere mensen. Ik laat zijn contactpersoon achter, zodat u contact met hem kunt opnemen als u soortgelijke problemen ondervindt. Whatsapp/Telegram +2348147400259
Masha Kirk
04 November 2023 om 09:55
17
Bij mij werd 4 jaar geleden de diagnose fibroid en gecompliceerde endometriose gesteld. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde een e-mailadres van dokter Ilekhojie die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken: ik gebruik deze kruiden nu al drie weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad. Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail (gethelp05@gmail.com) en Telegram of Whatsapp +2348147400259
Cloe Amber
08 November 2023 om 22:33
18
Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr. Ilekhojie, die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 500.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen zodra hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur de tijd te geven om alles te krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij gaf me de opdracht een lot te kopen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr. Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier achter voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com
Benjamin Claude
10 November 2023 om 11:06
19
Ik ben hier om iedereen te informeren over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Ik en mijn ex-vrouw hebben nu al bijna twee jaar problemen en we hebben alle counseling en gesprekken met onze ouders geprobeerd, maar niets werkte. We maken ruzie over alles en een scheiding dreigde, totdat ik een recensie van Dr. Ilekhojie zag. Ik heb contact met hem opgenomen en hem op de hoogte gesteld van mijn toestand. Hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren dat ervoor zal zorgen dat de verbinding tussen mij en mijn vrouw wordt hersteld. Het is nu een week geleden dat ik zijn hulp heb gekregen en de zaken tussen mij en mijn vrouw beginnen beter te worden. We zijn weer in dezelfde slaapkamer gaan wonen en we hebben allebei onze advocaten geïnformeerd om de scheidingsplannen op te schorten. Ik ben zo blij nu ik weer van mijn vrouw kan genieten. Neem contact op met dr. Ilekhojie als u huwelijksproblemen heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram/Viber +2348147400259
Johanna Otto
13 November 2023 om 20:41
20
Ik probeer al 8 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259
Alina Ressler
21 November 2023 om 09:21
21
Soms raak ik geschokt als artsen zeggen dat sommige ziekten niet te genezen zijn en ze doen geloven dat we ermee moeten sterven. Dat is waar, want die ziekten zijn niet gewoon en lichamelijk. Ik begon dit te begrijpen toen mijn vriend me meenam naar het westen Afrika om een bezoek te brengen aan deze kruidkundige, Dr. Ilekhojie genaamd, die een verbeterd kruidengeneesmiddel gaf dat mij volledig van HIV genas, zonder enige bijwerkingen. We denken dat het niet te genezen is, omdat onze artsen ons hebben verteld dat er geen remedie bestaat. Het is duidelijk dat sommige patiënten met herpes, vleesbomen, vertraagde voorproblemen verslaafd zijn aan de antivirale en andere aanvullende orthodoxe medicijnen, alleen maar om het virus te helpen onderdrukken en niet om het te genezen, omdat de doktoren ons hebben laten geloven dat het niet kan worden genezen en ik wel. Zeg stoutmoedig dat dit een leugen is, want er is een geneesmiddel en Dr. Ilekhojie kan u helpen met een geneesmiddel... E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp/Telegram +2348147400259
natashathomson124
22 November 2023 om 02:19
22
My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitude to let the world know how Dr Kachi, the great spell caster changed my life for good. It all started when I lost my job and I was down financially and emotionally because I couldn’t be able provide for my two kids and staying home all day Jobless it’s not easy until I was checking on the internet when I saw a series of testimonies hearing people winning the Powerball lottery, I didn’t believed, but being poor no job you have no option. I gave it a try and I contacted Dr Kachi who told me what i have to do before I can become a big lottery winner and I accepted. He made special prayers for me in his temple and gave me the required numbers to play the lottery game and when I used the numbers to play it, I won a massive $344.6 million Powerball jackpot. I was so happy and I choose to review my winning in any platform, I would love other people to seek help from email drkachispellcast@ gmail. com.
natashathomson124
22 November 2023 om 02:19
23
My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitude to let the world know how Dr Kachi, the great spell caster changed my life for good. It all started when I lost my job and I was down financially and emotionally because I couldn’t be able provide for my two kids and staying home all day Jobless it’s not easy until I was checking on the internet when I saw a series of testimonies hearing people winning the Powerball lottery, I didn’t believed, but being poor no job you have no option. I gave it a try and I contacted Dr Kachi who told me what i have to do before I can become a big lottery winner and I accepted. He made special prayers for me in his temple and gave me the required numbers to play the lottery game and when I used the numbers to play it, I won a massive $344.6 million Powerball jackpot. I was so happy and I choose to review my winning in any platform, I would love other people to seek help from Dr Kachi through Text and Call: +1 (209) 893-8075 or email drkachispellcast@gmail.com by his website: https://drkachispellcaster.wixsite.com/my-site
Stefan Roger
24 November 2023 om 16:42
24
Beste Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met: stefanroger13@gmail.com NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis
Stefan Roger
24 November 2023 om 16:43
25
Beste Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met: stefanroger13@gmail.com NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis
Dora Josip
27 November 2023 om 19:20
26
Mijn man verliet mij en mijn kinderen voor een andere oudere vrouw. Voor mij was het niet zo gemakkelijk. Ik hou zoveel van mijn man en ik heb de hoop niet verloren. Ik zocht overal naar hulp totdat ik zoveel getuigenissen zag over hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen heeft geholpen en ik besloot hem op de proef te stellen... Ik nam contact met hem op en legde het hem uit. Hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij me zou helpen bij het verzoenen met Alex en dat hij naar huis zou terugkeren. Hij voerde een ritueel uit om ons te herenigen en na twee dagen begon Alex, die weigerde mijn telefoontje aan te nemen, herhaaldelijk te bellen en smeekte om naar huis terug te keren. Het is nu drie maanden geleden en het wordt steeds beter, zoals Ilekhojie beloofde. Hij is de meest eerlijke helper die ik heb ontmoet. Je kunt contact met hem opnemen en het zelf zien. WHATSAPP/BELLEN via +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com
Nora Jurgen
02 December 2023 om 09:08
27
Mijn leven is in 48 uur volledig veranderd. Ik zie mezelf in de spiegel en glimlach. Voor het eerst in maanden heb ik vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten. Ik heb mijn man terug in mijn leven met de hulp van dokter Ilekhojie. Het was een lange zoektocht naar hulp en zoveel opofferingen, maar ik ben blij dat ik Frenkie terug heb. Het duurde twee dagen voordat ik de resultaten kreeg die dr. Ilekhojie mij had beloofd, en hij heeft mij niet in de steek gelaten. Ik ben het levende bewijs van wat dokter Ilekhojie kan doen. Alleen jij kon je aan je woord en belofte houden. Neem contact op met dokter Ilekhojie als u hulp nodig heeft. WHATSAPP via +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com
Isabel
11 December 2023 om 15:42
28
Mijn man heeft me nu ruim drie jaar verlaten en ik hield zoveel van hem. Sindsdien ben ik op zoek naar een manier om hem terug te krijgen. Ik heb veel opties geprobeerd, maar hij kwam niet terug en ik heb veel geld verspild. Ik bezocht een pagina online en zag getuigenissen van Dr. Ilekhojie en ik kon er niet voor terugdeinzen omdat het uitstekende getuigenissen waren. Ik sprak met hem en hij begeleidde mij als een vader en voerde een krachtig verzoeningsritueel voor mij uit. Binnen precies 2 dagen vroeg mijn man om terug te keren. Het was als een droom dat een man die mijn telefoontjes niet eens aannam, begon te smeken om naar huis terug te keren. Nu gaat het veel beter omdat Dr. Ilekhojie onze verbinding heeft hersteld en mijn familie vrede heeft. Bedankt meneer en ik zal mensen blijven vertellen over uw goede werken. E-mail gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259
emily
15 December 2023 om 10:29
29
Save Your Marriage & Get Your Ex Lover Back Permanently With Powerful Love Spell caster”contact Dr uwabor he is certainly the best Love spell caster online and his result is 100% guaranteed. I’m Emily Sarah am from Tx,USA. I was searching for help on the internet to get my ex husband back after he divorced me 5 months ago, i came across so many testimonies from different people and they are all talking about this wonderful man called Dr uwabor on how he help them to save their marriage and relationships and i also contact him and explain my problem to him and he did a nice job by helping me to get my divorced husband back within 11hours.. I never believe that such things like this can be possible but now i am a living testimony to it because Dr uwabor actually brought my lover back, If you are having any relationship problems why not contact Dr uwabor for help . Then i promise you that after 12 hours you will have reasons to celebrate like me..Here his contact, WhatsApp him: +2348133214726 {or} Email him at: druwabor59@gmail. com
Bertina Muller
20 December 2023 om 09:43
30
Are you trying to conceive, worry no more. It all happens as a miracle with the help of Dr Ilekhojie who my friend introduced me to when i was in pains, suffering from several miscarriages issues trying to conceive, he examined me by asking me some few questions on how to know what is causing my infertility and then told me what to do, of which i purchased his pregnancy herbal herbs he sent to me through delivery service. To my greatest surprise i got pregnant in less than 40 days of using the herbal herbs, as instructed by him. Dr Ilekhiojie has finally made me a mom after so many years of trying with wasted efforts. For any woman also finding it difficult trying to conceive try and get his herbs no matter how difficult. Contact his mail address: Email gethelp05@gmail.com or WhatsApp/Telegram +2348147400259
Aina Yosef
27 December 2023 om 01:21
31
Hallo vrienden, ik ben Aina en ik heb nooit in iets bovennatuurlijks geloofd, maar een krachtige man genaamd Dr. Ajayi zorgde ervoor dat ik een andere kijk op het leven kreeg. Ik ontmoette de machtige man Dr. Ajayi online toen ik emotionele pijn doormaakte omdat mijn geliefde van 4 jaar me verliet voor een andere vrouw zonder dat we een misverstand hadden. Ik legde mijn situatie uit aan de machtige man Dr. Ajayi en hij liet me begrijpen dat wat er gebeurde niet natuurlijk was en vertelde me welke stappen ik moest nemen om mijn geliefde terug te krijgen. Ik volgde zijn instructies op en na 2 dagen mijn geliefde die me voor 8 maanden heeft verlaten deblokkeer mij van zijn sociale platform en nam contact met mij op dat hij terug naar huis komt en dat ik hem moet vergeven. sindsdien is mijn liefdesleven geweldig. Bedankt Dr. Ajayi dat je me in het bovennatuurlijke hebt laten geloven. Als je hulp nodig hebt in je liefdesleven, weet Dr. Ajayi het 100% zeker. neem contact met hem op via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber / Whatsapp: +2347084887094
caro
29 December 2023 om 02:12
32
Voor wie het ook betreft: ik waardeerde enorm hoe de Grote Dr. Sunny zijn intuïtieve begeleiding, krachten en vaardigheden als levenscoach en zijn empathie gebruikte om mijn soulmate bij mij terug te brengen. Voor 100 procent gratis echte helderzienden, adviseur om je ex terug te brengen en al je veelvoorkomende problemen of kwalen op te lossen. mijn partner verliet me vanwege eindeloze ruzies en ruzies en ik was maandenlang verwoest en kreeg mijn geluk terug toen ik contact met haar opnam. De enige echte Dr. Sunny The Great is de enige die je kan helpen. Hij heeft mijn probleem voor mij opgelost. Hij bracht mijn ex binnen 48 uur na het consult terug en de liefde en genegenheid waren weer op hun plaats en werden versterkt. Neem contact op met de Grote Dr. Sunny via e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com  Je kunt hem ook Whatsappen op +2348082943805.
Avram Sergiu
29 December 2023 om 16:38
33
Ik verloor mijn huwelijk en mijn prachtige huis, verwoest door ongeluk, toen ik mijn vrouw zag weglopen vanwege de leugens waarmee ze werd gevoed en onzekerheden die nooit waar waren. Ik heb vanaf het begin gezworen nooit een bedrieger te zijn en bleef standvastig om ervoor te zorgen dat ik een gelukkig huis bouwde, maar helaas vertrouwde ze me nooit genoeg. Ik heb maandenlang rondgezworven in een poging haar terug te krijgen en heb hulp gezocht bij verschillende bronnen, waaronder haar tussenkomst van de familie, maar dat leverde nooit succes op. Ik kwam in contact met Dr. Ilekhojie aan wie ik al in een eerder stadium twijfelde toen ik met hem in contact kwam. Ik moest de hoop levend houden en voldeed aan de procedures, precies zoals hij mij alles uitlegde. Hij verzekerde me van haar terugkeer, die na drie dagen plaatsvond, en ik moet nog woorden vinden om uit te drukken hoe gelukkig en dankbaar ik ben, wetende dat mijn zoon en ik zijn moeder thuis hebben. Bedankt dokter Ilekhojie voor het terugbrengen van geluk in ons leven. Hulp nodig, neem contact op met deze geweldige Dr. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com
Emilia Henckes
04 January 2024 om 10:58
34
Mijn man verliet mij en onze dochter en keerde nooit meer terug totdat Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn verhaal verschilt niet van dat van anderen die de tijd hebben genomen om informatie over Dr. Ilekhojie met de wereld te delen. Ik had al 8 jaar huwelijksproblemen met mijn man, waardoor hij mij verliet en ging reizen. Op een gegeven moment was ik depressief en kreeg ik hulp uit het niets, totdat ik in contact kwam met Dr. Ilekhojie die mij hielp. Hij herstelde de liefde en verbinding tussen mij en mijn man en ik kreeg hem na 3 dagen terug, zoals hij beloofde. Net als iedereen die over hem praat, ben ik hier om het goede over hem te vertellen en hem te bedanken voor het opnieuw brengen van vreugde in mijn leven. Hij zal niet falen als je hem ook probeert te helpen. Sms hem gewoon via WhatsApp/Telegram: +2348147400259
Lucie Broekhuizen
18 January 2024 om 19:26
35
Hallo iedereen. Mijn naam is Luie Broekhuizen. Ik ben hier om de geweldige dokter Isikolo te bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Mijn huwelijk strandde vanwege de eindeloze problemen en moeilijkheden die ik had met mijn man. Hij vertrok zonder achterom te kijken en ik was zoveel maanden alleen. Zijn familie kwam tussenbeide en nog steeds veranderde er niets. Ik was emotioneel kapot en verloor de hoop om weer liefde te vinden, omdat hij alles was in een man die ik ooit wilde hebben. Net als zoveel mensen leerde ik DR ISIKOLO kennen toen ik op zoek ging naar hulp. We bespraken mijn problemen uitvoerig en hij verzekerde mij dat ik de oplossing zou krijgen die ik nodig had. Ik had geen andere keuze dan me aan zijn procedures te houden en hij stelde niets uit. Hij deed een liefdesreünie voor mij en mijn man en de liefde en het geluk dat we deelden werd hersteld en hij bereikte me precies na 48 uur zoals DR. ISIKOLO beloofde. Hij is inderdaad een geweldige helper en hij is betrouwbaar. als je problemen hebt, sms hem dan gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com
Mirham Andonas
07 February 2024 om 11:59
36
Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte helper is die krachtig en oprecht is. Hij heeft mij onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man te herenigen, ook al had hij al om een scheiding gevraagd. Ik zag verschillende getuigenissen van DR Ilekhojie op Facebook en Instagram. Ik aarzelde om contact op te nemen omdat ik de hoop had verloren, maar iets van binnen bleef me ertoe aanzetten het te proberen. Ik nam contact met hem op via Whatsapp en legde alles uit wat er in mijn huwelijk is gebeurd. Hij vertelde me eenvoudig dat mijn man onder slechte invloed staat en dat hij wordt gemanipuleerd, waardoor onze verbinding is verbroken en hem is gevraagd te vertrekken. Hij verzekerde mij dat hij een verzoeningsritueel gaat uitvoeren om de reeds verloren verbinding tussen ons te herstellen. Ik voorzag in alles wat hij wilde en zorgde ervoor dat alles wat nodig was beschikbaar was, omdat mijn man de enige man is die ik mijn hele leven heb gekend en ik hem niet bij mij en onze kinderen weg wilde hebben. Precies drie dagen later belde mijn man met een vreemd nummer en vroeg of hij met tranen naar huis mocht terugkeren. Ik dacht dat het een grap was totdat ik hem onze ranch zag binnenrijden. Het is nu 3 maanden geleden en we waren als middelbare scholieren, hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Ik dacht om zijn gegevens hier achter te laten voor het geval iemand om zijn hulp moet vragen. U kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail (gethelp05@gmail.com of bel/Whatsapp +2348147400259
Bianca
08 February 2024 om 11:00
37
Hallo, ik ben Bianca uit de VS. Ik heb zojuist de wonderen van de liefdesbetovering van Dr.Ayo ervaren, die op internet en over de hele wereld zijn verspreid. Hoe hij mensen over de hele wereld op wonderbaarlijke wijze heeft geholpen hun huwelijksleven te herstellen en verloren geliefden terug te krijgen Ik nam contact met hem op nadat ik zoveel getuigenissen van verschillende mensen had doorgenomen, hoe hij hielp mijn ex-geliefde terug te brengen, ik vertelde hem over mijn man die me ongeveer 8 maanden geleden in de steek had gelaten, en hij verliet het huis met alles wat ik had. Dr. Ayo zei me alleen dat ik moest glimlachen en gerust moest zijn, hij zal alles binnen slechts 24 uur afhandelen. Na de tweede dag belde mijn man me, ik was zo geschokt, ik koos de oproep en kon mijn oren niet geloven, hij was echt Hij smeekte me om hem te vergeven en deed beloftes aan de telefoon. Hij kwam terug naar huis en kocht ook een nieuwe auto voor mij, speciaal voor hem om zijn liefde voor mij te bewijzen. ik was zo blij en belde Dr. Ayo en bedankte hem, hij zei alleen dat ik het goede nieuws over de hele wereld moest delen. Als je een effectieve en echte spreukenmaker nodig hebt, neem dan contact op met E-mail: drayospell @gmail.com Bel +2347055691377 of via vibers
Bianca
08 February 2024 om 15:16
38
Hallo, ik ben Bianca uit de VS. Ik heb zojuist de wonderen van de liefdesbetovering van Dr.Ayo ervaren, die op internet en over de hele wereld zijn verspreid. Hoe hij mensen over de hele wereld op wonderbaarlijke wijze heeft geholpen hun huwelijksleven te herstellen en verloren geliefden terug te krijgen Ik nam contact met hem op nadat ik zoveel getuigenissen van verschillende mensen had doorgenomen, hoe hij hielp mijn ex-geliefde terug te brengen, ik vertelde hem over mijn man die me ongeveer 8 maanden geleden in de steek had gelaten, en hij verliet het huis met alles wat ik had. Dr. Ayo zei me alleen dat ik moest glimlachen en gerust moest zijn, hij zal alles binnen slechts 24 uur afhandelen. Na de tweede dag belde mijn man me, ik was zo geschokt, ik koos de oproep en kon mijn oren niet geloven, hij was echt Hij smeekte me om hem te vergeven en deed beloftes aan de telefoon. Hij kwam terug naar huis en kocht ook een nieuwe auto voor mij, speciaal voor hem om zijn liefde voor mij te bewijzen. ik was zo blij en belde Dr. Ayo en bedankte hem, hij zei alleen dat ik het goede nieuws over de hele wereld moest delen. Als je een effectieve en echte spreukenmaker nodig hebt, neem dan contact op met E-mail: drayospell @gmail.com Bel +2347055691377 of via vibers
INSTANT SAFE LOAN OFFER
13 February 2024 om 09:41
39
Do you need a loan? we offer all types of loans, and our offer is fast, safe and very reliable. profit from 2000 euros to 5 million. contact us now to get a loan at a good rate2%. Kindly contact us for more information on how to get started: no matter your location sumitihomelend@gmail.com (WhatsApp) number +918131851434 Mr. Damian Sumiti
Amburo Malik
13 February 2024 om 15:38
40
Mijn man en ik zullen Dr. Ilekhojie voor altijd dankbaar blijven voor zijn goddelijke tussenkomst in ons leven. Mijn vrouw en ik zijn uit Somalië gevlucht. We kwamen in Canada aan en het leven was niet gemakkelijk en we hadden meer geld nodig om onze rekeningen te betalen. Mijn vrouw deed online wat onderzoek om hulp te krijgen bij het winnen van een loterij en ze kreeg geloofwaardige aanbevelingen van haar baas om contact op te nemen met dr. Ilekhojie, die met zijn geluksritueel winnende lotnummers uitdeelt. We namen contact op met Dr. Ilekhojie, die ons op de hoogte bracht van het proces dat we onmiddellijk zouden uitvoeren. Nadat het geluksritueel was voltooid, kochten we een lot in de Hospital Research Foundation Home-loterij en speelden het precies zoals Dr. Ilekhojie had opgedragen met de cijfers die hij onthulde. Met 2 dagen wonnen we een appartement met 3 slaapkamers en een contant bedrag van $ 700.000. Onze levens veranderden binnen een week en zoals dr. Ilekhojie opdroeg, werd 30% van het bedrag naar een verpleeghuis voor ouderen gestuurd om de zorg voor de verlatenen te helpen betalen. Je kunt contact met hem opnemen en kijken wat er gebeurt. Bel/sms +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com
Florin
18 February 2024 om 05:50
41
Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En vän till mig hade använt Genuine Hackers och hon berättade att de gjorde ett bra jobb så, med försiktighet kontaktade jag dem och jag blev positivt överraskad. De var mycket tålmodiga och satte upp en plan för mig som var överkomlig för mig. Allt som allt var jag väldigt nöjd med deras service och ännu gladare när jag såg mina stulna pengar på mitt konto. Jag skulle rekommendera dem till alla som letar efter hjälp med att få tillbaka sina förlorade pengar. Kontakta Genuine Hackers via e-post som  GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592
Brechtje Christiaens
21 February 2024 om 19:57
42
Ik wist nooit dat ik mijn verloofde terug kon krijgen totdat ik contact opnam met dokter Isikolo die mij hielp. Ik had een vreselijk misverstand met mijn man en we gingen verschillende kanten op. Ik was emotioneel neerslachtig en wist niet wat ik moest doen om de situatie te helpen. Zo leerde ik Dr. Isikolo kennen. Ik nam contact met hem op en liet hem helpen met mijn problemen. Hij vertelde me alles wat ik moest weten en begrijpen en ik voldeed aan de procedures en hij loste uiteindelijk het probleem voor mij op en nu zijn ik en mijn verloofde weer bij elkaar en weet ik dat we binnenkort gaan trouwen. Het zou niet mogelijk zijn geweest als dokter Isikolo me niet had geholpen zoals beloofd. Het resultaat van zijn werk manifesteert zich zeker na 48 uur en is 100% gegarandeerd. Het is voor mij zichtbaar om het effect te zien van het resultaat van alles wat hij voor mij deed en de liefde en genegenheid tussen mij en mijn verloofde is werkelijk weer volledig hersteld en het verheugt mijn hart dat ik hem aan niemand heb verloren. Hij kan u net zo goed helpen als u nu contact met hem opneemt. Sms hem op WhatsApp of Viber hem op +2348133261196 of e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
Lina Jules
26 February 2024 om 14:33
43
Ik probeer al 2 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com of bel/WhatsApp +2348147400259
Monik
28 February 2024 om 14:20
44
Ik probeer al 8 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259
Federic Innic
05 March 2024 om 10:34
45
Ik was de grootste scepticus ter wereld. Ik heb nooit in magische spreuken of iets dergelijks geloofd, maar een betrouwbare bron (een zeer nauwe collega) vertelde mij dat dr. Ilekhojie een zeer effectieve persoon is. Het was een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan. Mijn liefdesleven was een puinhoop, ik had twee echtscheidingen achter de rug en stond op de rand van een derde. Ik kon gewoon niet nog een scheiding aan. Ik wilde mijn best doen om onze relatie te laten slagen, maar het leek mijn vrouw niets te kunnen schelen. Ik was in de war en wist opnieuw niet wat ik moest doen en besloot voor hulp contact op te nemen met Dr. Ilekhojie. Hij voerde een verzoeningsritueel uit en smeekte namens ons. Hij vertelde me ook dat mijn vrouw van me houdt, maar dat onze verbinding op geestelijk gebied laag is. Hij heeft het opgelost en nu zijn we gelukkig en gaan we niet meer scheiden. Deze man bestaat echt en hij kan je ook helpen je verbroken relatie te herstellen. Ik heb mijn vrouw terug! We gaan nu samen naar huwelijkstherapie. Ik laat zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259
John Jack
09 March 2024 om 11:23
46
Allereerst dank aan Dr.Ayo voor het terugbrengen van mijn geliefde binnen 48 uur. Ik heb niets anders te zeggen dan je te bedanken en je te laten weten dat ik gelukkig ben. Mijn geliefde behandelt me beter en hij brengt het grootste deel van haar tijd met me door en vertelt me nu hoeveel hij van me houdt dan ooit tevoren. eventuele problemen met je geliefde neem contact op met Dr.Ayo via e-mail: (drayospell@gmail.com) of WhatsApp +2347055691377 of viber omdat hij de oplossing is voor alle relatieproblemen
Masha Kirk
12 March 2024 om 19:54
47
Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde het contact met Dr. Ilekhojie, die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken, ik gebruik deze kruiden nu al 3 weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad. Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail gethelp05@gmail.com en Whatsapp +2348147400259
Aletta Coevorden
18 March 2024 om 20:28
48
Nadat ik en mijn man waren getrouwd, zijn we naar een andere stad verhuisd en hebben we allebei een baan gekregen en zijn we gaan werken en gelukkig samenleven. We hebben nooit problemen gehad totdat een collega van hem er alles aan deed om de aandacht van mijn man te trekken. Ik wist de hele tijd nooit wat er aan de hand was, totdat hij begon uit te slapen en excuses te verzinnen. De dingen liepen uit de hand en uiteindelijk stopte hij met het voorzien in mijn behoeften. Ik wist op dat moment dat ik hulp nodig had, dus nam ik contact op met dokter Isikolo en legde hem alles uit. Hij vertelde me alles wat er gaande was en beloofde de problemen voor mij op te lossen, wat hij ook deed. Hij sprak een liefdesreüniespreuk voor mij uit die mij en mijn man herenigde en hij begon de man te worden van wie ik altijd van hem hield, net na 48 uur dat dokter Isikolo voor mij werkte. We zijn nu allebei gelukkig en zonder dokter Isikolo zou dit niet mogelijk zijn geweest. Neem contact met hem op als je hulp nodig hebt. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem op WhatsApp op +2348133261196
Motina
21 March 2024 om 19:51
49
Mijn leven is terug!!! Na twee jaar gebroken huwelijk liet mijn man mij achter met twee kinderen en mijn leven was kapot. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel somber en het leven lijkt zinloos. Op een dag, terwijl ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr. Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun Ex terugbracht, anderen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in de verzoening met mijn man, die dr. Ilekhojie binnen drie dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Bedankt. Hier laat ik zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259
Isabelle Michiels
28 March 2024 om 18:50
50
Ik wist nooit dat ik mijn verloofde terug kon krijgen totdat ik contact opnam met dokter Isikolo die mij hielp. Ik had een vreselijk misverstand met mijn man en we gingen verschillende kanten op. Ik was emotioneel neerslachtig en wist niet wat ik moest doen om de situatie te helpen. Zo leerde ik Dr. Isikolo kennen. Ik nam contact met hem op en liet hem helpen met mijn problemen. Hij vertelde me alles wat ik moest weten en begrijpen en ik voldeed aan de procedures en uiteindelijk loste hij het probleem voor mij op en nu zijn ik en mijn verloofde weer bij elkaar en weet ik dat we binnenkort gaan trouwen. Het zou niet mogelijk zijn geweest als dokter Isikolo me niet had geholpen zoals beloofd. Het resultaat van zijn werk manifesteert zich zeker na 48 uur en is 100% gegarandeerd. Het is voor mij zichtbaar om het effect te zien van het resultaat van alles wat hij voor mij deed en de liefde en genegenheid tussen mij en mijn verloofde is werkelijk weer volledig hersteld en het verheugt mijn hart dat ik hem aan niemand heb verloren. Hij kan u net zo goed helpen als u nu contact met hem opneemt. Sms hem via WhatsApp op +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com
Avram Sergiu
30 March 2024 om 04:32
51
Ik verloor mijn huwelijk en mijn prachtige huis, verwoest door ongeluk, toen ik mijn vrouw zag weglopen vanwege de leugens waarmee ze werd gevoed en onzekerheden die nooit waar waren. Ik heb vanaf het begin gezworen nooit een bedrieger te zijn en bleef standvastig om ervoor te zorgen dat ik een gelukkig huis bouwde, maar helaas vertrouwde ze me nooit genoeg. Ik heb maandenlang rondgezworven in een poging haar terug te krijgen en heb hulp gezocht bij verschillende bronnen, waaronder haar tussenkomst van de familie, maar dat leverde nooit succes op. Ik kwam in contact met Dr. Ilekhojie aan wie ik al in een eerder stadium twijfelde toen ik met hem in contact kwam. Ik moest de hoop levend houden en voldeed aan de procedures, precies zoals hij mij alles uitlegde. Hij verzekerde me van haar terugkeer, die na drie dagen plaatsvond, en ik moet nog woorden vinden om uit te drukken hoe gelukkig en dankbaar ik ben, wetende dat mijn zoon en ik zijn moeder thuis hebben. Bedankt dokter Ilekhojie voor het terugbrengen van geluk in ons leven. Hulp nodig, neem contact op met deze geweldige Dr. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com
Amburo Malik
03 April 2024 om 13:53
52
Mijn vrouw en ik zullen Dr. Ilekhojie voor altijd dankbaar blijven voor zijn goddelijke tussenkomst in ons leven. Mijn vrouw en ik zijn een paar jaar geleden uit Somalië gevlucht. We kwamen in het buitenland en het leven was niet gemakkelijk en we hadden meer geld nodig om onze rekeningen te betalen. Mijn vrouw deed online wat onderzoek om hulp te krijgen bij het winnen van een loterij en ze kreeg geloofwaardige aanbevelingen van haar baas om contact op te nemen met dr. Ilekhojie, die met zijn geluksritueel winnende lotnummers uitdeelt. We namen contact op met Dr. Ilekhojie, die ons op de hoogte bracht van het proces dat we onmiddellijk zouden uitvoeren. Nadat het geluksritueel was voltooid, kochten we een lot in de Hospital Research Foundation Home-loterij en speelden het precies zoals Dr. Ilekhojie had opgedragen met de cijfers die hij onthulde. Met 2 dagen wonnen we een appartement met 3 slaapkamers en een contant bedrag van 700.000. Onze levens veranderden binnen een week en zoals dr. Ilekhojie opdroeg, werd 30% van het bedrag naar een verpleeghuis voor ouderen gestuurd om de zorg voor de verlatenen te helpen betalen. Je kunt contact met hem opnemen en kijken wat er gebeurt. Bel/sms +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com
Maria
04 April 2024 om 07:37
53
Mijn 20-jarige huwelijk, gezegend met vier kinderen, stond op het punt uiteen te vallen omdat mijn liefhebbende echtgenoot zei dat hij onze verbintenis beu was en zonder reden wilde scheiden. Ik wist dat er iets mis was, dus na 3 maanden zoeken en veel teleurstellingen ging ik op zoek hulp van andere mensen. Eindelijk ontmoette ik DR. SUNNY, een spirituele man die door zijn goden is gezegend met een bovennatuurlijk vermogen om verschillende problemen in het leven op te lossen. Ik legde hem mijn situatie uit en hij stelde mij enkele vragen die ik eerlijk beantwoordde. DR. SUNNY vertelde me wat het probleem was en vertelde me wat ik moest doen. Ik volgde al zijn instructies op en na een week kwam mijn man weer thuis. twee maanden buiten gebleven en de scheidingspapieren verscheurd en vandaag leven we vredig thuis. Als u ergens last van heeft in uw leven en u een snelle en betrouwbare oplossing wilt, neem dan contact op met DR SUNNY en u zult een reden hebben om uw getuigenis te delen, net als ik. Neem contact op met Whatsapp: +2348082943805 of e-mail hem ..drsunnydsolution1@gmail.com
Bertina Muller
06 April 2024 om 12:19
54
Probeert u zwanger te worden, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Het gebeurt allemaal als een wonder met de hulp van dokter Ilekhojie, aan wie mijn vriend me voorstelde toen ik pijn had, last had van verschillende miskramen en problemen probeerde zwanger te worden. Hij onderzocht me door me een paar vragen te stellen over hoe ik kon weten wat de oorzaak van mijn zwangerschap was. onvruchtbaarheid en vertelde me toen wat ik moest doen, waarvan ik zijn zwangerschapskruiden kocht die hij via de bezorgservice naar mij stuurde. Tot mijn grootste verrassing werd ik zwanger in minder dan 40 dagen nadat ik de kruidenkruiden had gebruikt, zoals hij hem had opgedragen. Dr. Ilekhiojie heeft mij eindelijk moeder gemaakt na zoveel jaren proberen met verspilde inspanningen. Voor elke vrouw die het ook moeilijk vindt om zwanger te worden, probeer zijn kruiden te krijgen, hoe moeilijk ook. Neem contact op met zijn e-mailadres: e-mail gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259
Nora Bouman
06 April 2024 om 20:28
55
Hoi piepers. Mijn naam is Dijana Budimir en ik heb moeilijke en vreselijke ervaringen gehad in mijn vorige relaties en ik heb inderdaad gewacht tot ik mijn man ontmoette en nadat we elkaar hadden ontmoet, werden we verliefd en trouwden. Na twee jaar van onze vakbond veranderde hij en begon zich raar te gedragen en verliet uiteindelijk mij en onze zoon. Ik deed alles wat ik kon om hem terug te krijgen, maar alles was vruchteloos. Ik kwam in contact met de opmerkingen en wat iedereen zei over Dr. Isikolo. Ik nam contact met hem op en hij reageerde en gaf me zijn uiterste best en steun om mijn huwelijk weer te laten slagen. Hij was degene die mij liet weten dat mijn man door een andere vrouw van mij was afgenomen en hij sprak een liefdesreüniespreuk uit die ons weer bij elkaar bracht en hij kwam terug naar huis, naar mij en mijn zoon. Niemand heeft gelogen over Dr. Isikolo en zijn goede werken. Mijn man kwam 48 uur nadat hij het werk had gedaan, zoals beloofd, thuis. Neem nu contact met hem op en u kunt er zeker van zijn dat hij u zal helpen. Je moet hem nu een e-mail sturen via: isikolosolutionhome@gmail.com of hem een sms sturen via WhatsApp op +2348133261196
Clara Holgersson
10 April 2024 om 12:00
56
Mijn man met wie ik 23 jaar lang mijn leven heb opgebouwd, liet mij en de kinderen zonder een woord achter. Alles stortte op mij neer en ik nam contact op met onze dierbaren en niemand kon helpen. Er kwam een tijd dat hij de scheiding aanvroeg, zelfs toen we geen problemen hadden of ooit ruzie hadden gemaakt over iets rampzaligs. Dr. Isikolo kwam mij te hulp en loste het probleem op dat ik met mijn man had. Hij bracht ons weer bij elkaar en keerde naar huis terug. Het leven is inderdaad mysterieus en ik had nooit gedacht dat ik zou ervaren wat ik heb meegemaakt, maar allemaal dankzij Dr. Isikolo die voor mij werkte en mij verzekerde van de positieve resultaten na 48 uur, die inderdaad uitkwamen zoals hij beloofde. Hij kan uw problemen net zo goed oplossen als u nu contact met hem opneemt. Stuur hem een sms via WhatsApp op +2348133261196 of e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
Alina Ressler
11 April 2024 om 17:37
57
Soms raak ik geschokt als artsen zeggen dat sommige ziekten niet te genezen zijn en ze doen geloven dat we ermee moeten sterven. Dat is waar, want die ziekten zijn niet gewoon en lichamelijk. Ik begon dit te begrijpen toen mijn vriend me meenam naar het westen Afrika om een bezoek te brengen aan deze kruidkundige, Dr. Ilekhojie genaamd, die een verbeterd kruidengeneesmiddel gaf dat mij volledig van HIV genas, zonder enige bijwerkingen. We denken dat het niet te genezen is, omdat onze artsen ons hebben verteld dat er geen remedie bestaat. Het is duidelijk dat sommige patiënten met herpes, vleesbomen, vertraagde voorproblemen verslaafd zijn aan de antivirale en andere aanvullende orthodoxe medicijnen, alleen maar om het virus te helpen onderdrukken en niet om het te genezen, omdat de artsen ons hebben laten geloven dat het niet kan worden genezen en ik wel. Zeg stoutmoedig dat dit een leugen is, want er is een geneesmiddel en Dr. Ilekhojie kan u helpen met een geneesmiddel... E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259
Oscar Boschman
18 April 2024 om 11:21
58
Mijn vrouw en ik hadden een misverstand dat tot een enorme ruzie leidde en zij verliet het huis en keerde terug naar het huis van haar vader. Ik liet mijn emoties de overhand krijgen en bleef permanent bij haar weg. Het werd nog erger toen ze een andere man begon te zien en ik heb er nooit van geweten. Ik probeerde het probleem op te lossen en haar naar huis te laten terugkeren, maar ze kwam nooit meer terug. Later kwam ik erachter wat er allemaal aan de hand was en besloot ik hulp te zoeken om mijn huwelijk met haar op te lossen, waardoor ik contact opnam met dr. Isikolo. Zoals verwacht werkte hij voor mij en het probleem was opgelost en ik ben herenigd met mijn vrouw. Ze keerde net na 48 uur terug naar huis, zoals beloofd door dokter Isikolo. Ik ben hem voor altijd dank verschuldigd voor het oplossen van het probleem dat ik in mijn huwelijk had. Neem contact met hem op voor snelle en dringende hulp, e-mail hem: isikolosolutionhome@gmail.com of WhatsApp hem op: +2348133261196
rose
18 April 2024 om 18:29
59
als je problemen hebt in je echtelijke woning en een snelle oplossing wilt, raad ik je aan om naar DR.SUNNY te gaan, een groot spiritueel man rijkelijk gezegend door zijn voorouders, ik ervaar zijn kracht als mijn man zegt dat hij wil scheiden, maar ik heb echt Ik hou van hem en ik wil niet dat we uit elkaar gaan, dus ik neem contact op met Dr.Sunny voor een liefdesbetovering nadat ik online getuigenissen van verschillende mensen over hem heb gelezen. Ik wil het proces doorlopen dat hij me vroeg te volgen en vandaag leef ik gelukkig met mijn man omdat hij de scheidingspapieren nietig heeft verklaard en scheurde na de liefdesbetovering van Dr. Sunny, je kunt hem schrijven op zijn Whatsapp-nummer voor een snelle oplossing van je problemen +2348082943805 of e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com
Ruben
19 April 2024 om 15:21
60
Ruben Eva Mijn ex en ik zijn 5 maanden geleden uit elkaar gegaan en ik was al zwanger. We houden allebei van elkaar en het was een schok voor mij en het brak echt mijn hart. Ik probeerde hem te bellen, maar beide lijnen waren verbroken. Ik probeerde hem te bereiken op sociale netwerken, maar hij verwijderde mij daarvan. Ik probeerde zijn ouders te bereiken en ze vertelden me dat hun zoon zei dat hij niet van me houdt en me niet wil zien, en dat ze niet weten wat er aan de hand is. Ik voelde me ellendig in het leven, dus huilde ik tegen mijn zus en vertelde haar mijn probleem en zei dat ze een krachtige spreukenmaker kende die haar collega hielp. Ik nam per e-mail contact met hem op en hij zei dat hij me zou helpen en vertelde het me. Ik was verbaasd toen hij al het mogelijke deed om de problemen op te lossen en onze relatie werd versterkt en de liefde werd hersteld. Hij is nu terug bij mij en we zijn samen gelukkiger. Dr. Sunny is inderdaad transparant en verbazingwekkend in zijn werk. Mocht u hulp nodig hebben, wees gerust, hij zal u oprecht helpen. Hij zal je niet in de steek laten, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen. Hier is zijn contactpersoon: WhatsApp: +2348082943805  of e-mail hem op: drsunnydsolution1@gmail.com

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring. De vind je op http://www.wasbaarwonderland.nl/privacy.html