Geen producten (0)

Jeej, we bestaan 2 jaar!!

Jeej, we bestaan 2 jaar!!

 

Wasbaar Wonderland werd op 30 maart 2015 geopend, per toeval op de dag dat wij onze 3-jarige trouwdag vierden. Aangezien het vandaag halverwege maart 2017 is, betekent dat dat wij inmiddels al bijna 2 jaar bestaan! In deze blog blikken we terug op deze periode. Lees je lekker mee?


Net even anders 

Precies 2 jaar geleden was ik erg druk bezig met het opzetten van alles wat komt kijken bij een te starten webshop. Een platform vinden, alle betaalkoppelingen regelen, de teksten, logo's en foto's voor de webshop klaarmaken en natuurlijk de producten regelen. Jemig, wat bleek er veel te zijn dat nog uitgedacht moest worden! Het plan voor Wasbaar Wonderland lag al een tijdje klaar en die kreeg langzaam maar zeker beter vorm. Maar ondanks dat het plan klaar lag, is er in die 2 jaar nog erg veel veranderd. Door gewoon te doen, leer je toch het meeste en gaandeweg is er hier en daar wat aangepast, bijvoorbeeld onze flyer. Hier zie je de flyer waarmee we begonnen, die heeft gelukkig een flinke update gehad. 

De basis voor ons was om wasbare luiers te gaan verkopen van merken die nieuw op de Nederlandse markt zijn en die goed geprijsd zijn. Ik vond en vind het de uitdaging om nieuwe merken groot te maken in Nederland en nog steeds vind je in onze webshop niet de ‘standaard’ merken. En ik wilde geen luiers verkopen tegen prijzen waarvoor ik ze zelf ook niet zou aanschaffen. Door deze visie begon Wasbaar Wonderland met een duidelijke basis, maar het is natuurlijk altijd afwachten of die basis aanslaat.

 

Olievlek

En dat deed het! We zijn begonnen met 3 merken: Bambooty, PandaBaby en Happy Flute. Die laatste viel al snel af, omdat de communicatie met de leverancier erg te wensen over liet en nadat er steeds schimmiger werd gedaan over bepaalde vragen die ik had, heb ik Happy Flute al vrij snel uit het assortiment gehaald. Bambooty daarentegen liep goed en ook Blümchen en Ella’s House waren inmiddels geïntroduceerd. Vooral de Blümchen luiers namen een flinke sprong en hebben ervoor gezorgd dat we erg snel nog meer konden groeien. Daarna volgden merken als Anavy, Bambi Roxy en Hu-Da, die ook al snel een flinke sprong namen. Het bleef leuk om te zien hoe de bekendheid van een nieuw merk zich als een olievlek verspreidde.

Hetzelfde gold voor Wasbaar Wonderland zelf. Waar ik de eerste 2 maanden de namen van klanten nog kon koppelen aan Facebook-groepen of mijn directe omgeving, begon het al snel een vlucht te nemen. De eerste keer dat er een bestelling binnenkwam van een naam die mij niet bekend voorkwam, was dat voor mijn gevoel toch wel een mijlpaaltje. Het werd echt een olievlek en ik ben ontzettend dankbaar voor al die lieve klanten die onze naam verspreiden onder vrienden, familie of op welke manier dan ook!


Van ik-doe-maar-wat naar een planning

Ons hoofdplatform voor marketing was (en is nog steeds) Facebook. Ook daarin is de afgelopen 2 jaar het één en ander veranderd. Ik begon met een Facebook pagina en hoopte dat die vanzelf wel ging groeien. Af en toe postte ik wat, gooide eens een win-actie online en zo hier en daar een gesponsorde campagne. Dat werkte wel een beetje, maar was erg tijdrovend omdat er geen structuur in zat en leverde te weinig op. Daarnaast waren alle posts anders en hadden we geen gestructureerd plan over de inhoud. Na heel veel trial-and-error kwam een punt waarop ik dacht ‘en nu ga ik het anders aanpakken!’. En dat gaf erg veel rust. Met een vaste kalender, vaste templates en doordachte onderwerpen is het veel makkelijker om een Facebookpagina bij te houden en wat structuur te krijgen.

Daarnaast staan we veel op beurzen en ook dat heeft een flinke ontwikkeling meegemaakt. Van een standaard opstelling (ook wel ‘de koninginnedag-opstelling’ genoemd door mijn man) werd ons standmateriaal steeds verder uitgebouwd. Gelukkig is Hendri, mijn man, technisch ingesteld dus hij kon alles zelf bouwen.
Ook ons promotiemateriaal kreeg door Hendri vastere vormen. Hij is de vormgever van al onze marketing uitingen en maakt alle foto’s, flyers, kaartjes en achtergronden die we gebruiken in de shop. Doordat alles zelf gemaakt is, is alles uniek en echt iets van ons samen. Maar de keerzijde hiervan is wel dat het erg veel tijd kost en die tijd werd steeds schaarser.

 

Tot middernacht

Want ik ben dit bedrijf begonnen met een zoontje van net 2 en een dochter van 9 maanden, die allebei ’s middags nog rustig een paar uur sliepen. In die tijd en ’s avonds kon ik Wasbaar Wonderland prima runnen. Ideaal, want ik was heel flexibel. Elke middag werken, pakketjes klaarmaken en dan aan het einde van de middag naar het pakketpunt met de kinderen en direct ook nog even langs de supermarkt waar deze in zit. Het was prima te combineren, hoewel het wel zwaar was omdat ik elke avond ook nog aan het werk was en er nauwelijks momenten van ‘me-time’ waren. Maar toen mijn oudste 3,5 was, besloot hij dat hij niet meer hoefde te slapen tussen de middag. Prima natuurlijk, hij had het nog lang volgehouden, maar toen begon het combineren toch wat lastiger te worden. Lang heb ik geschipperd en het avondwerk werd nachtwerk. Dat was erg zwaar, want voor mijn gevoel was ik altijd aan het werk. Totdat ik het vorig voorjaar niet meer trok. Hendri kwam thuis van zijn werk en het enige wat ik huilend tegen hem zei was ‘ik wil NU een gastouder!’, waarna ik verder ben gegaan met e-mails beantwoorden. Ook hij zag gelukkig die noodzaak echt wel in en dit was vrij snel geregeld. Sindsdien zijn de kinderen 2 dagen per week lekker ergens anders aan het spelen en kan ik, net als een ‘gewone’ werkende moeder, mijn werk doen zonder kinderen op de achtergrond. Daardoor heb ik meer structuur gekregen in het werk en is al het werk dat Wasbaar Wonderland kost weer echt leuk geworden. Ik kan nu eerlijk zeggen dat ik mijn werk geweldig leuk vind en dat ik ook weer wat meer balans heb tussen werk en privé.

 

Dank je wel!

Terugkijkend op de afgelopen 2 jaar wil ik vooral al onze lieve klanten, volgers en anderen die ons een warm hart toedragen ontzettend bedanken! Zonder jullie was Wasbaar Wonderland nooit geworden wat het nu is. Jullie hebben mij een ontzettend leuk bedrijf gegeven, die ervoor zorgt dat ik niet alleen mijn werk geweldig leuk vind, maar ook nog eens heel flexibel ben en mijn kinderen niet hoef te missen. Jullie zijn geweldig!! Op naar alle volgende jaren!

27 Reacties

Annika
10 June 2017 om 21:14
1
Wat leuk om de ontwikkeling van de webshop te lezen! Zo op het eerste gezicht heb je geen idee wat er allemaal achter zit ^^
GabyFJ
08 February 2021 om 15:55
2
Gefeliciteerd met bijna 6 jaar inmiddels!:) Supergaaf initiatief en nu volgensmij ook steeds populairder. Ik ben overigens wel erg benieuwd naar de schimmige reacties over Happyflute, aangezien deze nog steeds veel wordt verkocht & mijn zus deze gebruikt en ik dit overweeg.
Tanya
17 November 2022 om 19:57
3
Gewoon een kort woord om iedereen te vertellen, ik geloofde nooit totdat mijn leven uit elkaar viel toen mijn minnaar van 4 jaar besloot om ermee te stoppen. Ik was zo kapot. Na 9 maanden van emotionele pijn en wegkwijnen, stelde een vriend van mij me voor aan een zekere liefdesbetoveraar, ik werd voorgesteld aan Dr. Osas en God zo vriendelijk dat deze man mijn geliefde terugbracht In minder dan 5 dagen zag ik wonderen, mijn geliefde kwam terug naar mij en mijn leven kreeg terug net als een voltooide puzzel ... ben zo blij .. dank aan de heer OSAS beukelaar voor het redden van mijn leven. Mr OSAS is de beste online love voodoo spell caster die ik ooit heb ontmoet! whatsapp hem op +2348101793937 Bedankt, bedankt bedankt!!!!! E-mail: info.osasremedy@gmail.com #drsebi #relationshipadvice #traumahealing #love #lovequotes #spiritualiteit #lovespells #voodoo #nature #lost #universe #europe #usa???????? #tiktok #youtube #canada #Asia #mentalhealth #emotions
Desiree Auch
20 March 2023 om 12:14
4
Ik was in staat om mijn man te krijgen met de hulp van een spreukdokter genaamd dr. Ajayi toen ik ontdekte dat hij gecharmeerd was van een andere vrouw, ik was erg blij dat ik contact opnam met de spreukgieter omdat hij de reden was dat ik mijn man terug kon winnen en we leven nu in vrede. neem contact op met dr. Ajayi voor al je spreukwerk, hij heeft me geholpen mijn man terug te krijgen. Ik geloof dat hij je zal helpen met wat je dwars zit. E-mail: drajayi1990@gmail.com of whatsapp: +2347084887094.
Roze Lettavia
23 June 2023 om 21:50
5
Ik stond op het punt mijn huwelijk te verliezen toen dr. Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn man had een scheiding aangevraagd na een eindeloos geschil en emotionele mishandelingen die we allebei hadden geleden als gevolg van misverstanden. Hij verliet het huis en weigerde terug te komen. Ik zocht naar een echte oplossing, wetende dat ik niet nog eens berooid wil worden door echtscheidingszaken en het verlies van mijn man van 12 jaar. Ik voldeed aan zijn procedures voor verzoening, wat heel gemakkelijk was. De liefde en verbinding tussen mij en mijn partner werd hersteld en hij kwam terug en vroeg om de scheiding te annuleren. Het is allemaal een feit dat dr. Ilekhojie eerlijk en transparant is in het helpen van mensen en ook jij die dit leest, kan de oplossing vinden die je zoekt in je huwelijk of relatie. neem nu contact met hem op voor hulp. Hier zijn contactpersoon. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com
Filip Dominycas
14 July 2023 om 11:02
6
Ik wil dr. Ilekhojie echt bedanken voor het redden van mijn huwelijk. Mijn vrouw behandelde me echt slecht en ging bijna 3 maanden van huis. Ik vertelde mijn collega hoe mijn vrouw tegenover mij is veranderd en ons huis heeft verlaten. Hij raadde me aan om contact op te nemen met dr. Ilekhojie om me te helpen me te verzoenen met mijn vrouw en ons huwelijk stabiel te maken. Ik heb hier nooit in geloofd, ik moest het proberen. Dr. Ilekhojie voerde een verzoeningsritueel uit en binnen 3 dagen was mijn vrouw weer thuis om vrede te sluiten. Nu zijn we 4 maanden verder en de dingen zijn echt verbeterd tussen ons en we zijn gelukkig samen. Heb hulp nodig zoals ik, praat met Dr. Ilekhojie en krijg gegarandeerde resultaten. Whatsapp +2348147400259 of e-mail (gethelp05@gmail.com
Victoria Enzo
16 September 2023 om 00:14
7
Ik ben gewoon boos dat ik zo vaak ben opgelicht. Bedankt dokter Ilekhojie, ik wenste dat ik u eerder had gevonden, het zou me veel pijn en geld hebben bespaard. Ik heb veel spreuken, witte magie en energiegenezers geprobeerd. Ik heb het geprobeerd en geen van allen werkte. Ze beloofden me de maan en dat ik mijn ex-man terug zou krijgen, omdat de zaken ingewikkeld waren en mijn man is verhuisd. Ik heb genoeg geld uitgegeven om mijn droomreis naar Zuid-Amerika te maken, maar wat heeft het voor zin om een droomreis te maken zonder de liefde van mijn leven. Dr. Ilekhojie heeft mij hoop gegeven en zijn eerlijkheid is een verademing. Nu ben ik weer samen met mijn man en vader van mijn kinderen en alles gaat vlot. Bedankt voor uw hulp Dr. Bel/Whats-app: +2348147400259 of e-mail: (gethelp05@gmail.com
Angie Barella
19 September 2023 om 11:21
8
Mijn ex-man en ik waren er altijd in geslaagd vriendschappelijk te blijven na onze scheiding in februari. Maar ik wilde altijd weer bij hem komen. Het enige dat nodig was, was een pagina bezoeken waar ik opmerkingen van Dr. Ilekhojie zag, omdat het mijn droom was om samen met mijn man een nieuwe pagina te beginnen en gelukkig met hem te leven. Dr. Ilekhojie vroeg om een verzoeningsritueel uit te voeren en ik accepteerde het. Na 48 uur werkte het ritueel voor mij en mijn man belde dat hij spijt had van al zijn verkeerde daden. Mijn man is terug en we treffen voorbereidingen om naar de rechter te stappen en onze scheidingspapieren zo snel mogelijk in te trekken. Dit is niets minder dan een wonder. Bedankt Dr. Ilekhojie voor uw krachtige rituelen. Woorden zijn niet genoeg om je goede werk te waarderen. Vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com en telefoon/WhatsApp +2348147400259
Ivana Mackerel
28 September 2023 om 21:28
9
Mijn man en ik zijn onlangs gescheiden. We zijn nu zes jaar getrouwd en het is op allerlei manieren een gewelddadige relatie geweest. Ik wil zelf uitvinden en mijn eigen problemen oplossen, zodat ik een geweldige moeder en echtgenote kan zijn, maar ik heb het gevoel dat het tijdverspilling is om te proberen mijn huwelijk te herstellen, omdat het kapot is en ik emotioneel uitgeput ben en ik wil het gewoon focus op mijn kinderen. En ik vind het oneerlijk dat ik probeer iets op te lossen waar ik de enige ben die moeite doet. Ik ben zo verward. Dat waren mijn beslissingen geweest totdat ik op een blog een artikel tegenkwam over hoe dr. Ilekhojie veel mensen hielp om gebroken huwelijken/relaties te herstellen. Ik nam snel contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik meteen deed. Binnen 3 dagen kwam mijn man terug en het belangrijkste is dat mijn man compleet veranderd is, hij mishandelt mij niet langer en beledigt mij niet meer. Tegenwoordig is hij een liefdevolle en zorgzame echtgenoot geworden. Ik raad iedereen ten zeerste aan om contact op te nemen met Dr. Ilekhojie via e-mail: {gethelp05@gmail.com} of Whatsapp +2348147400259 voor welke problemen je ook ervaart, of het nu gaat om liefde, bescherming, geld of paranormale krachten
Loana
02 October 2023 om 09:49
10
Mijn man is mij beter gaan behandelen, en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen – en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd zijn geworden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dokter Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen. E-mail: gethelp05@gmail.com of Whatsapp +2348147400259)
Marie Fritz
09 October 2023 om 19:19
11
Ik kan je nog steeds niet krachtig genoeg bedanken dat dr. Ilekhojie tot op de dag van vandaag is. Mijn man is naar een jongere dame vertrokken omdat ik vanwege PCOS niet kon bevallen. Ik was er zo kapot van en probeerde zelfs zelfmoord te plegen. Mijn vriendin vertelde me over dokter Ilekhojie die hielp haar gebroken huwelijk te herstellen. Ik ging ook online en deed meer onderzoek naar hem en hij vertelde me dat al mijn zorgen opgelost zouden zijn en dat mijn man naar huis zou terugkeren. Hij vertelde me het bedrag dat ik nodig had om voor mijn werk te zorgen en in tegenstelling tot de rest stuurde ik hem maar één keer geld. Precies 48 uur later verscheen mijn man, die ik al bijna een jaar niet meer heb gezien, bij mij aan de deur en was in tranen. Ik was geschokt, maar het was precies wat dokter Ilekhojie me vertelde dat er zou gebeuren. Daar bleef het niet bij, ik kan met trots zeggen dat ik 3 maanden zwanger ben dankzij de kruiden die dr. Ilekhojie stuurde om me te helpen zwanger te worden. Ik deel graag mijn verhaal over Dr. Ilekhojie en hier zijn contactpersoon...WhatsApp hem: +2348147400259 E-mail hem gethelp05@gmail.com
Angelina Brooks
16 October 2023 om 10:43
12
Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit eerder iets over zo’n wonder heb gehoord. Niemand zou mij ervan kunnen overtuigen, totdat dr. Ilekhojie een fantastisch werk voor mij deed, waardoor mijn gebroken huwelijk na zes maanden scheiding weer hersteld werd. Ik was werkelijk geschokt toen mijn man neerknielde en om vergeving smeekte zodat ik hem terug kon aanvaarden. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr. Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er heerst vrede in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsbetovering. Neem nu contact met hem op voor alle hulp die u nodig heeft via Whatsapp/call/viber: +2348147400259
Vesna Urma
18 October 2023 om 14:51
13
Ik had in het verleden een moeilijke relatie met mijn man, wat leidde tot een scheiding met mijn eerste echtgenoot. De herinneringen aan mijn man zaten nog steeds in mij en ik besefte hoeveel ik van hem hield en hem heb gemist. Ik huilde die avond bitter, omdat ik dacht dat ik de man had verloren waar ik zoveel liefde voor had. Ik vroeg om advies over wat ik moest doen en een vriend van mij gaf me een contactpersoon van dr. Ilekhojie. Ik heb hem geraadpleegd omdat hij veel mensen heeft geholpen zich te verzoenen. In slechts 4 dagen had ik een spirituele verzoeningsgebed met hem en alles keerde ten goede in mijn leven. Ik woon nu weer gelukkig samen met mijn man. We zijn van plan onze geloften te hernieuwen en opnieuw te trouwen. Ik getuig hier vandaag dat Dr. Ilekhojie de oplossing is voor alle problemen in een verbroken relatie of huwelijk. Neem contact met hem op voor oplossingen voor eventuele problemen. Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com
Masha Kirk
19 October 2023 om 14:19
14
Bij mij werd 4 jaar geleden de diagnose fibroid en gecompliceerde endometriose gesteld. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde een e-mailadres van dokter Ilekhojie die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken: ik gebruik deze kruiden nu al drie weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad. Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail gethelp05@gmail.com en Telegram of Whatsapp +2348147400259
Benjamin Claude
23 October 2023 om 19:05
15
Ik ben hier om iedereen te informeren over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Ik en mijn ex-vrouw hebben nu al bijna twee jaar problemen en we hebben alle counseling en gesprekken met onze ouders geprobeerd, maar niets werkte. We maken ruzie over alles en een scheiding dreigde, totdat ik een recensie van Dr. Ilekhojie zag. Ik heb contact met hem opgenomen en hem op de hoogte gesteld van mijn toestand. Hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren dat ervoor zal zorgen dat de verbinding tussen mij en mijn vrouw wordt hersteld. Het is nu een week geleden dat ik zijn hulp heb gekregen en de zaken tussen mij en mijn vrouw beginnen beter te worden. We zijn weer in dezelfde slaapkamer gaan wonen en we hebben allebei onze advocaten geïnformeerd om de scheidingsplannen op te schorten. Ik ben zo blij nu ik weer van mijn vrouw kan genieten. Neem contact op met dr. Ilekhojie als u huwelijksproblemen heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259
Imelda Diamante
26 October 2023 om 23:13
16
Ik ben blij met de manier waarop ik een heel eerlijke man vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik dr. Ilekhojie ontmoette, zocht ik op veel websites naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden om mijn scheiding had gevraagd. Ik was er kapot van, maar dokter Ilekhojie gaf me de hoop en de verzekering dat hij bij mij terug zou worden gebracht. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg of hij naar mij en onze vier kinderen mocht komen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook voor het helpen van zoveel andere mensen. Ik laat zijn contactpersoon achter, zodat u contact met hem kunt opnemen als u soortgelijke problemen ondervindt. Whatsapp/Telegram +2348147400259
Masha Kirk
04 November 2023 om 09:55
17
Bij mij werd 4 jaar geleden de diagnose fibroid en gecompliceerde endometriose gesteld. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde een e-mailadres van dokter Ilekhojie die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken: ik gebruik deze kruiden nu al drie weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad. Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail (gethelp05@gmail.com) en Telegram of Whatsapp +2348147400259
Cloe Amber
08 November 2023 om 22:33
18
Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr. Ilekhojie, die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 500.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen zodra hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur de tijd te geven om alles te krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij gaf me de opdracht een lot te kopen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr. Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier achter voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com
Benjamin Claude
10 November 2023 om 11:06
19
Ik ben hier om iedereen te informeren over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Ik en mijn ex-vrouw hebben nu al bijna twee jaar problemen en we hebben alle counseling en gesprekken met onze ouders geprobeerd, maar niets werkte. We maken ruzie over alles en een scheiding dreigde, totdat ik een recensie van Dr. Ilekhojie zag. Ik heb contact met hem opgenomen en hem op de hoogte gesteld van mijn toestand. Hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren dat ervoor zal zorgen dat de verbinding tussen mij en mijn vrouw wordt hersteld. Het is nu een week geleden dat ik zijn hulp heb gekregen en de zaken tussen mij en mijn vrouw beginnen beter te worden. We zijn weer in dezelfde slaapkamer gaan wonen en we hebben allebei onze advocaten geïnformeerd om de scheidingsplannen op te schorten. Ik ben zo blij nu ik weer van mijn vrouw kan genieten. Neem contact op met dr. Ilekhojie als u huwelijksproblemen heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram/Viber +2348147400259
Johanna Otto
13 November 2023 om 20:41
20
Ik probeer al 8 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259
Alina Ressler
21 November 2023 om 09:21
21
Soms raak ik geschokt als artsen zeggen dat sommige ziekten niet te genezen zijn en ze doen geloven dat we ermee moeten sterven. Dat is waar, want die ziekten zijn niet gewoon en lichamelijk. Ik begon dit te begrijpen toen mijn vriend me meenam naar het westen Afrika om een bezoek te brengen aan deze kruidkundige, Dr. Ilekhojie genaamd, die een verbeterd kruidengeneesmiddel gaf dat mij volledig van HIV genas, zonder enige bijwerkingen. We denken dat het niet te genezen is, omdat onze artsen ons hebben verteld dat er geen remedie bestaat. Het is duidelijk dat sommige patiënten met herpes, vleesbomen, vertraagde voorproblemen verslaafd zijn aan de antivirale en andere aanvullende orthodoxe medicijnen, alleen maar om het virus te helpen onderdrukken en niet om het te genezen, omdat de doktoren ons hebben laten geloven dat het niet kan worden genezen en ik wel. Zeg stoutmoedig dat dit een leugen is, want er is een geneesmiddel en Dr. Ilekhojie kan u helpen met een geneesmiddel... E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp/Telegram +2348147400259
natashathomson124
22 November 2023 om 02:19
22
My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitude to let the world know how Dr Kachi, the great spell caster changed my life for good. It all started when I lost my job and I was down financially and emotionally because I couldn’t be able provide for my two kids and staying home all day Jobless it’s not easy until I was checking on the internet when I saw a series of testimonies hearing people winning the Powerball lottery, I didn’t believed, but being poor no job you have no option. I gave it a try and I contacted Dr Kachi who told me what i have to do before I can become a big lottery winner and I accepted. He made special prayers for me in his temple and gave me the required numbers to play the lottery game and when I used the numbers to play it, I won a massive $344.6 million Powerball jackpot. I was so happy and I choose to review my winning in any platform, I would love other people to seek help from email drkachispellcast@ gmail. com.
natashathomson124
22 November 2023 om 02:19
23
My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitude to let the world know how Dr Kachi, the great spell caster changed my life for good. It all started when I lost my job and I was down financially and emotionally because I couldn’t be able provide for my two kids and staying home all day Jobless it’s not easy until I was checking on the internet when I saw a series of testimonies hearing people winning the Powerball lottery, I didn’t believed, but being poor no job you have no option. I gave it a try and I contacted Dr Kachi who told me what i have to do before I can become a big lottery winner and I accepted. He made special prayers for me in his temple and gave me the required numbers to play the lottery game and when I used the numbers to play it, I won a massive $344.6 million Powerball jackpot. I was so happy and I choose to review my winning in any platform, I would love other people to seek help from Dr Kachi through Text and Call: +1 (209) 893-8075 or email drkachispellcast@gmail.com by his website: https://drkachispellcaster.wixsite.com/my-site
Stefan Roger
24 November 2023 om 16:42
24
Beste Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met: stefanroger13@gmail.com NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis
Stefan Roger
24 November 2023 om 16:43
25
Beste Voor al uw financiële behoeften kunt u contact opnemen met: stefanroger13@gmail.com NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis
Dora Josip
27 November 2023 om 19:20
26
Mijn man verliet mij en mijn kinderen voor een andere oudere vrouw. Voor mij was het niet zo gemakkelijk. Ik hou zoveel van mijn man en ik heb de hoop niet verloren. Ik zocht overal naar hulp totdat ik zoveel getuigenissen zag over hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen heeft geholpen en ik besloot hem op de proef te stellen... Ik nam contact met hem op en legde het hem uit. Hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij me zou helpen bij het verzoenen met Alex en dat hij naar huis zou terugkeren. Hij voerde een ritueel uit om ons te herenigen en na twee dagen begon Alex, die weigerde mijn telefoontje aan te nemen, herhaaldelijk te bellen en smeekte om naar huis terug te keren. Het is nu drie maanden geleden en het wordt steeds beter, zoals Ilekhojie beloofde. Hij is de meest eerlijke helper die ik heb ontmoet. Je kunt contact met hem opnemen en het zelf zien. WHATSAPP/BELLEN via +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com
Nora Jurgen
02 December 2023 om 09:08
27
Mijn leven is in 48 uur volledig veranderd. Ik zie mezelf in de spiegel en glimlach. Voor het eerst in maanden heb ik vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten. Ik heb mijn man terug in mijn leven met de hulp van dokter Ilekhojie. Het was een lange zoektocht naar hulp en zoveel opofferingen, maar ik ben blij dat ik Frenkie terug heb. Het duurde twee dagen voordat ik de resultaten kreeg die dr. Ilekhojie mij had beloofd, en hij heeft mij niet in de steek gelaten. Ik ben het levende bewijs van wat dokter Ilekhojie kan doen. Alleen jij kon je aan je woord en belofte houden. Neem contact op met dokter Ilekhojie als u hulp nodig heeft. WHATSAPP via +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring. De vind je op http://www.wasbaarwonderland.nl/privacy.html